En riktig restaurangvecka Tror ingen har missat hur mycket jag älskar mat. Jag uppskattar mat på en nivå som alla kanske inte kan förstå. Mat är upplevelse och njutning enligt mig. Att prova olika restauranger och få uppleva nya smaker är ett intresse jag älskar att jag har. Jag tycker även om att experimentera hemma i köket (om jag har tid). Jag är en sån person som tycker det känns tråkigt och nästan bortkastat att äta mat som inte är jättegott. Jag har aldrig förstått mig på dem som ”äter bara för att man måste” och inte tycker det spelar någon roll hur det smakar. Sen förstår jag att alla tyvärr inte kan välja, utan får ta det som finns. Jag syftar på personer som har möjligheten men som väljer billys panpizza ändå. Tycker nästan lite synd om de som inte blir lika lyriska som jag kan bli när jag får äta något som smälter eller exploderar i munnen tackvare en magisk smakupplevelse. Den här veckan har det blivit riktigt många restaurangbesök och jag tänkte det kan vara roligt att jag delar med mig: MÅNDAG : Le Croissant och FARANG TISDAG : GRUS GRUS ONSDAG : BRÖD OCH SALT TORSDAG : COK DÖNER FREDAG : ASIAN POST OFFICE LÖRDAG: TOKYO DINER OCH LA OLITA Wow va mycket god mat och trevligt sällskap jag haft i veckan…. Frågan är vart ska jag imorgon för att avsluta denna matvecka på topp?😂 SÖNDAG: