<div> </div> <div>Så roligt att ni är så många som hittar in hit till bloggen! </div> <p class="p1"><span class="s1">Kan en av and</span>ledningarna vara att jag ibland delar matlagningen hemma från köket med en mästerkock tro? 😉 hursomhelst så har jag fått önskemål om att göra det oftare så här kommer gårdagens 3 rätters 😋 </p> <p class="p1"> </p> <p class="p1"><span class="s1"><strong>Burrata, Lammytterfilé och tryffelpasta</strong></span></p> <p class="p1"><span class="s1"><br />Börja med att lägga lammytterfilén i marinad ca.1 h (helst längre) </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Ingredienser marinad:</span></p> <ul> <li>2 tsk paolos crema soltorkad timat/chilli</li> <li>2 msk rosmarin </li> <li>Citroncest av 1/2 citron</li> <li>2 pressade vitlök </li> <li>Havssalt </li> <li>Peppar </li> <li>Aceto balsamico</li> <li>MASSOR av olivolja från paolos såklart ;) </li> </ul> <p class="p2"> </p> <div> </div> <div> </div> <p class="p3"><span class="s2">.</span></p> <p class="p3"><span class="s2"><strong>Förrätt</strong> </span></p> <p class="p3"><em><span class="s2">Burrata med honungsglaceradetomater och Paolos focaccia kex</span></em></p> <div> </div> <div> </div> <ol> <li>Värm tomaterna i torr panna </li> <li>Tillsätt honung</li> <li>Lägg ut Focaccia, dela burratan på kexen och dekorera med en tomat och paolos aceto balsamico</li> </ol> <div> </div> <div> <br /><em>ser ni hur gott? 🙈</em></div> <div></p> <div> </div> <div> </div> </div> <p class="p3"><span class="s2"><br />Rätt nummer 2 :</span></p> <p class="p3"><span class="s2"><strong>Tryffelpasta</strong> </span></p> <div> </div> <div> </div> <ol> <li> Stek peppar i smöret i stekpannan</li> <li>I med pastavatten </li> <li>Tillsätt pastan som kokats i 3 minuter</li> <li>Tillsätt Tryffel (svart tryffel ger smak direkt... vit måste gnuggas in) </li> <li>Tillsätt parmesan.</li> </ol> <p class="p3"><span class="s2">Rör om</span></p> <div> </div> <div> <br />Klart! </div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <p class="p2"> </p> <p class="p2">Rätt nr. 3 Lammytterfilé </p> <p class="p2">Vi stekte lammet i het stekpanna så det fick en krispig yta men helt mör inuti. <br /><em>58 grader för blodig </em></p> <p class="p2"><em>64 för medium</em></p> <p class="p2">.</p> <div> </div> <div> </div> <div>Det här är nog en av mina favoriter. (<em>Jag vet att jag säger det typ varje lördag, men allt vi gör blir bara så gott.....) </em></div> <div>Är så glad att jag får lära mig det italienska köket och kul om jag kan dela lite med Er 😍</div> <div> </div> <div> </div> <div>Ha nu en skön söndag, och nu har ni kanske söndagsmiddagen bestämd? </div> <div> </div> <div>Kram </div>