En av Paolo Robertos favoriter; Entrécotrullader Jag är så glad och tacksam att jag får lära mig det italienska köket. Jag har alltid älskat mat och matlagning redan som liten drog jag fram pallen och stod med mamma i köket. Nu får jag lära mig det italienska köket och jag tänkte ni säkert är fler som vill ta del av lite goda maträtter 😍 Produkterna vi använder är av högsta kvalité vilket gör otroligt stor skillnad på smak-resultatet. Plus att vem vill inte ge det bästa till sin kropp? vi använder produkter från Paolos.se Stegvis:.1. Hacka persilja och vitlök tillsammans (kemisk reaktion) 2. Banka ut entrecôte bitarna 3. Lägg på vitlök/persilja/olivolja 4. Rulla ihop till rullar 5. Bind ihop med steksnöre 6. Fräs rulladerna i het stekpanna tills de får färg. 7. I med tomatsås 8. I med tomatpuré 9. Låt puttra i 45 minuter 10. Koka pasta helst penne 9 min11. Häll i pastavatten i stekpannan för stärkelser och bindning av såsen Servera pasta och sås Trucioli från Paolos använde vi 👌 Efter den magiska pastarätten det blev det Rullader och sallad med citron/havsalt/olivolja Är så glad att jag får lära mig det italienska köket. Så roligt att laga mat som blir så magiskt gott. Skapande, det gillar jag. Hoppas ni gillade denna visning av matlagning. Vill ni ha mer sånt här? 😃