Flera stycken som såg min insta-story igår när jag experimenterade i köket.....och är sugna på receptet på en "nyttigare" variant av en chokladkaka. Problemet är bara att jag INTE hade något recept! Haha När jag är i köket så är det oftast som jag bara "gör" .... när man experimenterar så blir det ju mer spännande och det är ju själva grejen med att baka/laga mat tycker jag🙈 När resultatet blir bra fast man bara "gör" så känns det ju så galet bra! Men det blir ju problem om någon annan vill baka samma sak....som igår tillexempelTur att jag har rätt bra minne så har försökt skriva ihop ett recept😀 Kommer förmodligen göra kakan igen, för tanken är att ta med på mina workshops😏 Yes you heard me right.After training comes goodies! Balance in life.😍And this cake is gluten free, dairy free and full of protein (And best of all, free from processed white sugar)🙌 Recept Botten: 1dl havregryn 1 dl kokos/mandel mjöl 1/2 dl riven kokos1/2 dl stevia sötströ 1 msk kakao 1 ägg 1/2-1 dl mandelmjölk En stor klick Kokosolja (rumstemperatur) Blanda ihop och tryck ut i en form klädd i bakplåtspapper Grädda botten 10 min i ugnen 200grader Topping: 100g laktosfri cream cheese +kvarg (NYHET i butik)200g Barebells vaniljpudding 1/2 dl Barebells hasselnötskräm Blanda ihop och sprid ut på botten när den svalnat något. Jag toppade min med hackade nötter och jordgubbar😍 Förvara i kylen, jag tycker den var godare dagen efter. Lycka till! Tagga #breakitandyouwillmakeit (@breakitandyouwillmakeit) så jag får se ers mästerverk!